Aan de Drift

Spelen en educatie

Spelen en educatie

In het gebouw “Aan de Drift” vindt u informatie over de natuur en historie van de Schadijkse Bossen. Voor de kinderen is er educatiemateriaal aanwezig waardoor ze spelenderwijs  leren over en van de natuur. Ook hebben we een struintocht door het gebied uitgezet. Dit is een leuke en leerzame wandelroute van ongeveer 1,5 km waarbij je samen met Dirk Drift door het gebied heen struint.  De struintocht folder van Dirk Drift is gratis af te halen bij Aan de Drift.
Het gebied de Heere Peel is opnieuw ingericht; er zijn stapstenen in de poel gelegd, die vanuit het terras makkelijk te bereiken zijn en zullen er in bepaalde seizoenen schapen grazen. Verder is er een bijenstand die men kan bekijken en kunnen kinderen heerlijk spelen door bv. hutten te bouwen en avonturen te beleven in het avonturenbos.

Wij zijn iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 19.30 uur. U kunt tot 1 uur voor sluitingstijd uw bestelling voor de keuken plaatsen.  We zijn gedurende het hele jaar ieder weekend, feestdagen en schoolvakanties (regio-zuid) geopend.

Tijdens de zomervakantie, 6 juli t/m 25 augustus zijn we woensdags t/m zondags vanaf 10.00 uur geopend.

Wij behouden ons het recht voor om eerder te sluiten bij slecht weer en of andere omstandigheden.

Aan de Drift ligt op loopafstand van Centerparcs Het Meerdal en de Limburgse Peel. U kunt de wandelroute vinden onder wandelen en fietsen.

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 19:30
Donderdag10:00 - 19:30
Vrijdag10:00 - 19:30
Zaterdag10:00 - 19:30
Zondag10:00 - 19:30

Tijdens de zomervakantie, 6 juli t/m 25 augustus. zijn we woensdags t/m zondags vanaf 10.00 uur geopend.